Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada çingenelerin kaçırdığını gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Rüyada çingenelerin kaçırdığını görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak geçim sıkıntısının biteceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene hırsızlık yaparken görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada çingeneye para vermek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Rüyada çingeneye yemek vermek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada kalabalık çingene görmek tüm parasını kaybedeceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments