Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneler tarafından soyulmak

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, amacına ulaşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, maddi gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Rüyada çingeneler tarafından soyulmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada çingene tarafından kaçırılmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene tarafından kovalanmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çingene kavgası görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet eder.

Rüyada çingeneyi öpmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çingenenin evine gitmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments