Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene kadın görmek

Rüyada çingene kadın görmek

Rüyada çingene kadın görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kadın gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada çingene kadınlar görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadın çingene görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada çingene kadın görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene kadınla kavga etmek ilerleyemeyeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Rüyada çingene dilenci görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingene çadırı görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı çingene görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada çingeneyle konuşmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, boş yere korku duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments