Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın çingene görmek

Rüyada kadın çingene görmek

Rüyada kadın çingene görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadın çingene gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada çingene kadın görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işarettir.

Rüyada çingene kadınla kavga etmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın çingene görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada çingene kadınlar görmek işlerinin baltalanacağına, gerekirse özür dileneceğine, memur ise terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada çingene mahallesine gitmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı çingene görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada çingene görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene çocuğu görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments