Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene çadırı görmek

Rüyada çingene çadırı görmek

Rüyada çingene çadırı görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işinde uzmanlaşacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına alamet eder.

Rüyada çingene çadırı gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada çingene çadırı görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çadır görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz çadır kurmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta çadır görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çadır toplamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında çadır görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sayılacağına ve sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çadır kent görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük çadır görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments