Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene aile görmek

Rüyada çingene aile görmek

Rüyada çingene aile görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, güven kaybı yaşanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene aile gördüyseniz:

  • Oysa, aniden plan değiştiren kişiler,yeniden düzenlenmesi gereken ajanda v.b beklenmedik değişiklikler uyum içinde hareket etmenizi gerektireceğe benziyor.

Rüyada çingene ailesi görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işarettir.

Rüyada çingene aile görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada çingeneyi öpmek istediği evde oturacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene falcı görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çingene evinde yemek yemek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, borçların kapanacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Rüyada çingenelerle oturmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yönetici olacağına rivayet eder.

Rüyada çingene evine gitmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments