Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingeneyi öpmek

Rüyada çingeneyi öpmek

Rüyada çingeneyi öpmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazanılan paranın artacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada çingeneyi öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada çingene kızı öpmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada çingeneyi öpmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada çingene öpmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çingene bebek görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada çingene kokusu duymak sevgisinin artacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, bilakis malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada çingeneler tarafından kaçırılmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene düğünü görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada çingene hırsızlık yaparken görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments