Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingenenin kovaladığını görmek

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, günahlarına tövbe edeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret eder.

Rüyada çingenenin kovaladığını gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingene bebeği görmek insanlara iş öğreteceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çingeneye ekmek vermek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada çingene fal baktırmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Rüyada çingene pembesi görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Rüyada çingene çocuğu görmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Rüyada dilenci çingene görmek sıkıntılarından arınacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet eder.

Rüyada çingene düğünü görmek maddi zararının giderileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments