Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingenelerle oturmak

Rüyada çingenelerle oturmak

Rüyada çingenelerle oturmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ekmeğinin azalacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada çingenelerle oturmak gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Rüyada çingenelerle oturmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çingeneden yemek yemek kapalı olan kısmetinin açılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada çingene öldürmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çingeneden alışveriş yapmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çingenenin evine gitmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Rüyada çingeneye yiyecek vermek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kadın görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, talihinizin artacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çingene erkek görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments