Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin kovalamak

Rüyada cin kovalamak

Rüyada cin kovalamak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Rüyada cin kovalamak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada cinlerin kovaladığını görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada cin kovalamak başarılarının hiçe sayılacağına, ailesinden hayır göreceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada cini kovalamak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada cinin kovaladığını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Rüyada cinleri kovalamak ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini köpek kovaladığını görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini kovalamak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada tavuğun kovaladığını görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments