Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cimento dökmek

Rüyada cimento dökmek

Rüyada cimento dökmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sorunların atlatılacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cimento dökmek gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada cimento dökmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bicilmis cimen görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cim harfi görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cim harfini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Rüyada cimende top oynamak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezara su dökmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara yemek dökmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments