Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ciltte sivilce görmek

Rüyada ciltte sivilce görmek

Rüyada ciltte sivilce görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ciltte sivilce gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada ciltte sivilce görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada cilt lekesi görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, daima afiyette olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pürüzsüz cilt görmek işlerinin iyi gideceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, stresinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık cilt görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada ciltte lekeler görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ciltte leke görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret eder.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, adını işiyle duyuracağına işaret eder.

Rüyada kendi cildini soymak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments