Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pürüzsüz cilt görmek

Rüyada pürüzsüz cilt görmek

Rüyada pürüzsüz cilt görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada pürüzsüz cilt gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada pürüzsüz cilt görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada pürüzsüz yüz görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada yüzünü pürüzsüz görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, parasını dikkatli harcayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cilt görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kendi cildini soymak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada ciltli kitap görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalettir.

Rüyada cilt hastalığı görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada kuru cilt görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments