Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cilt görmek

Rüyada cilt görmek

Rüyada cilt görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret eder.

Rüyada cilt gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada cilt maskesi görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru cilt görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada cilt lekesi görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ciltte leke görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, başarıların çoğalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ciltte yara görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cilt bakımı görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı ciltli kitap görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kitap cildi görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, zararının büyük olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments