Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru cilt görmek

Rüyada kuru cilt görmek

Rüyada kuru cilt görmek korkularını yeneceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuru cilt gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada kuru cilt görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, malının ve kazancının tam olacağına alamet eder.

Rüyada cilt doktoru görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yanık cilt görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cilt kanseri olduğunu görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada ciltte kırmızı lekeler görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada pürüzsüz cilt görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kitap cildi görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada cilt lekesi görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendini bunu başaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments