Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli şeker görmek

Rüyada çilekli şeker görmek

Rüyada çilekli şeker görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çilekli şeker gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Rüyada çilekli şeker görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet eder.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada yer çileği görmek umutların biteceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada dalda çilek görmek rızkının kesileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ çileği toplamak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada çilek koparmak şansın önünün kesileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, işlere nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çilek lekesi görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çilek ve şeftali görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments