Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilek dağıtmak

Rüyada çilek dağıtmak

Rüyada çilek dağıtmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilek dağıtmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada çilek dağıtmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işarettir.

Rüyada toprakta çilek görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük çilek yemek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dalından koparıp çilek yemek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan çilek koparıp yemek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bol dua edeceğine yorulur.

Rüyada çilek ağacından çilek yemek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çilek reçeli yemek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada çilekli dondurma almak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments