Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çilek yemek

Rüyada büyük çilek yemek

Rüyada büyük çilek yemek kendini çok iyi hissedeceğine, duygularının karşılık göreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük çilek yemek gördüyseniz:

  • Kullandığınız yol, seçtiğiniz yöntem veya seçeneklerinizi değerlendirme biçiminiz fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada büyük çilek yemek neredeyse kahrolacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük çilek görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük çilek görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan çilek koparıp yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada çilekli yaş pasta yemek bir toplantıdan diğerine koşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada olgun çilek yemek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden çilek yemek büyük sıkıntılar çekeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada çilek yemek toplamak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments