Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden dondurma almak

Rüyada ölüden dondurma almak

Rüyada ölüden dondurma almak insanların saygısının kazanılacağına, meşakkate düşeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden dondurma almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden dondurma almak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, parasının ve malının çoğalacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye dondurma vermek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulur.

Rüyada mavi dondurma yemek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Rüyada dondurma aldığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sade dondurma yemek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada dondurmalı pasta yemek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada bademli dondurma yemek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, durulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments