Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda baklava görmek

Rüyada kutuda baklava görmek

Rüyada kutuda baklava görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuda baklava gördüyseniz:

  • Çevrenizde aniden itibarınız artabilir.

Rüyada bir kutu baklava görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, anne babaya müjde verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kutuda baklava görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Rüyada börek ve baklava görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada tepsilerle baklava görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet eder.

Rüyada fırında baklava pişirmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hanesine güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada çok baklava yemek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet eder.

Rüyada baklava ikram etmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada birine baklava ikram etmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments