Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek ikram etmek görmek

Rüyada yemek ikram etmek görmek

Rüyada yemek ikram etmek görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yemek ikram etmek gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına işarettir.

Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek Allah’ın inayetini kazanacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, yaşamının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yemek ikram etmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek ikram etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Rüyada birine yemek ikram etmek İslami olarak günahlarının artacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına yorulur.

Rüyada misafirlere yemek ikram etmek borç ödemeye, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek ikram etmek görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada ikram yemek aksi takdirde çaresiz kalacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments