Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek ikram edildiğini görmek

Rüyada yemek ikram edildiğini görmek

Rüyada yemek ikram edildiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yemek ikram edildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Rüyada yemek ikram edildiğini görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada et yemeği ikram etmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada yemek ikram edilmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada misafire et ikram etmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada kahve ikram edilmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada su ikram edilmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada şeker ikram ettiğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet eder.

Rüyada çorba ikram edildiğini görmek emrinde insan çalıştıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments