Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığlık atıp ağlamak

Rüyada çığlık atıp ağlamak

Rüyada çığlık atıp ağlamak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığlık atıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Rüyada çığlık atıp ağlamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada çığlık atarak ağlamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, kişinin muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çığlıkla ağlamak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çığlık attığını görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çığlık attığını görmek birçok ortaklık kurulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada sessiz çığlık atmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada çığlık sesleri duymak ferahlayacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi çığlığı duymak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments