Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessiz çığlık atmak

Rüyada sessiz çığlık atmak

Rüyada sessiz çığlık atmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sessiz çığlık atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada sessiz çığlık atmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çığlık sesleri duymak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada çığlık sesi duymak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada korkup çığlık atmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırmak çığlık atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada çığlık atmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada korkudan çığlık atmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sevinç çığlığı atmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments