Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çığlık attığını görmek

Rüyada çığlık attığını görmek

Rüyada çığlık attığını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, günahların af olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çığlık attığını gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada birinin çığlık attığını görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Rüyada çığlık attığını görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada çığlık atıp ağlamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevinç çığlığı atmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada bağırmak çığlık atmak yeni malların alınacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çığlık atarak ağlamak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada çığlık sesleri duymak mutlu ve keyifli hissedeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, elindeki imkanların artacağına delalet eder.

Rüyada korkudan çığlık atmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments