Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi çığlığı duymak

Rüyada kedi çığlığı duymak

Rüyada kedi çığlığı duymak sıkıntılı günler geçirileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, güç kaybedeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi çığlığı duymak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada kedi çığlığı duymak parasının üstüne para ekleyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada insan çığlıkları duymak kendisini korumaya alacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada çığlık sesleri duymak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan çığlığı duymak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rahat nefes alınacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin çığlığını duymak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada çığlık sesi duymak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada çığlık duymak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin çığlık attığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments