Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç kavurduğunu görmek

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, mülkiyetinin de artacağına yorulur.

Rüyada pirinç kavurduğunu gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Rüyada pirinç pilavı kavurmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç kavurmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Rüyada fıstık kavurmak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hanesindeki rızkın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehriye kavurmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada un helvası kavurduğunu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada fındık kavurmak karlı işlere gireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments