Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kavurmak

Rüyada yılan kavurmak

Rüyada yılan kavurmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, şansının da döneceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kavurmak gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada yılan kavurmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavada et kavurmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pirinç kavurmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işindeki verimin artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada fındık kavurmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada un kavurduğunu görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada un helvası kavurduğunu görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yağda soğan kavurmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada fıstık kavurmak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments