Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk piliç görmek

Rüyada tavuk piliç görmek

Rüyada tavuk piliç görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada tavuk piliç gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Rüyada tavuk piliç görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada piliçli tavuk görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada piliç pişirmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, isyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş piliç yemek işlerinin toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü piliç görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada piliç eti yemek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada piliç eti pişirmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış piliç yemek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ayrıcalık elde edeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments