Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük düşürmek

Rüyada altın yüzük düşürmek

Rüyada altın yüzük düşürmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, korkularından kurtulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük düşürmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Rüyada altın yüzüğü düşürmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada altın yüzüğü tuvalete düşürmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük düşürmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğünün taşının düştüğünü görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denize yüzük düşürmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalet eder.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments