Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada tektaş yüzüğün taşının düştüğünü görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Rüyada yüzüğün taşını düşmüş görmek onları koruyup kollayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzük taşı düşürmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğünün taşının düştüğünü görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments