Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et satın almak

Rüyada çiğ et satın almak

Rüyada çiğ et satın almak çok üzüntü duyulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, içinin rahatlayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çiğ et satın almak gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada çiğ et satın almak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et almak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada çiğ et yıkamak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çiğ kırmızı et yemek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada birine çiğ et vermek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ dana eti görmek bereketli işler yapacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ kemikli et görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada dolapta çiğ et görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments