Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çiğ et vermek

Rüyada birine çiğ et vermek

Rüyada birine çiğ et vermek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yüzlerin asılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Rüyada birine çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Rüyada çiğ kuzu eti görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölüden çiğ et almak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ et yiyen birini görmek inancını bir kenara atacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine işaret eder.

Rüyada çiğ et tükürmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et parçası görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ balık eti yemek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et kıyma görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ kuzu eti yemek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments