Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift sayı görmek

Rüyada çift sayı görmek

Rüyada çift sayı görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Rüyada çift sayı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Rüyada çift sayı görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hile ile mal elde etmeye delalet eder.

Rüyada çok sayıda erkek görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çorap görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza tabir olunur.

Rüyada gün sayısı görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda halı görmek şansının ve bahtının döneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda karınca görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, planların boşa gideceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments