Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pantolon giymek

Rüyada yeşil pantolon giymek

Rüyada yeşil pantolon giymek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, gönül kapılarının açılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pantolon giymek gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yeşil pantolon giymek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, gergin olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada açık yeşil pantolon giymek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada dar pantolon giymek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada pantolonun ters giymek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, küskünlüklerin oluşacağına delalet eder.

Rüyada delik pantolon giymek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah pantolon giydiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kadın pantolonu giymek alım gücünü yitireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments