Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift burun görmek

Rüyada çift burun görmek

Rüyada çift burun görmek büyüleyeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift burun gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada çift burun görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada burun kıllarını koparmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada uzun burun görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun yaptırmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada burun kurcalamak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun hızması görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yuva kuracağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada delik burun görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments