Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun yaptırmak

Rüyada burun yaptırmak

Rüyada burun yaptırmak hasta ve üzgün olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, zafer elde edeceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada burun yaptırmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Rüyada burun dikmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada burun aktığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, mutsuz ve hasta olacağına, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kılı kestiğini görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada burunsuz insan görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Rüyada burun üstünden kıl koparmak mutsuz ve huzursuz olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin burun görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada burun estetiği yaptırmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yeni denemelerde bulunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments