Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivri burun ayakkabı görmek

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hacetinizin giderilmesine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalettir.

Rüyada sivri burun ayakkabı gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek çok büyük başarı kazanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sivri topuklu ayakkabı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sivri biber görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, haksızlığa uğranacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivri biber görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Rüyada sivri biber toplamak doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı sivri biber görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sivri biber toplamak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sivri biber görmek her zaman sevgi göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments