Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük almak ve takmak

Rüyada altın yüzük almak ve takmak

Rüyada altın yüzük almak ve takmak şansının bir ömür yaver gideceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzük almak ve takmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada altın yüzük alıp takmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dar altın yüzük takmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzükler takmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada başkasına altın yüzük takmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve yüzük takmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments