Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek

Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek

Rüyada kendini çiçek bahçesinde görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini çiçek bahçesinde gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada bahçeden çiçek çalmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada çiçekli bahçede yürümek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Rüyada çiçekler bahçe görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeye çiçek ekmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada çiçek bahçesine girmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli bir bahçe görmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments