Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek tohumu görmek

Rüyada çiçek tohumu görmek

Rüyada çiçek tohumu görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek tohumu gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek tohumu toplamak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada çiçek tohumu görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, bereket ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keten tohumu yemek bilmek istediklerini öğreneceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada toprağa tohum dikmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tohumu ekmek parasını ve malını kaybedeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments