Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filizlenmiş tohum görmek

Rüyada filizlenmiş tohum görmek

Rüyada filizlenmiş tohum görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada filizlenmiş tohum gördüyseniz:

  • Yardımsever yapıdasınız.

Rüyada filizlenmiş tohum görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tohumun filizlendiğini görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada filizlendiğini görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada filiz ekmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada filizlenmiş çiçek görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada filizlenmiş bitki görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada soğanın filizlendiğini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek isteklerini yerine geleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments