Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda ciban görmek

Rüyada vücudunda ciban görmek

Rüyada vücudunda ciban görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ne yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda ciban gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada vücutta ciban görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda ciban görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı cipe binmek günah ve suç işleyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada cip görmek doğru haber almaya, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada cibili tavuk görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, başarılarının devam edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ciban görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunun alerji olduğunu görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments