Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta ciban görmek

Rüyada vücutta ciban görmek

Rüyada vücutta ciban görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, gelişim içine girileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta ciban gördüyseniz:

  • Kafanızda olan biteni gözden geçirip olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada vücudunda ciban görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada vücutta ciban görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cip görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde ciban görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yaralarına da merhem olacağına delalet eder.

Rüyada cibili tavuk görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı cipe binmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, barış için adım atacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta taş görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments