Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada sırtında çıban çıktığını gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına işaret eder.

Rüyada sırtta çıban görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında çıban görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çıban çıktığını görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek yalnız kalmak isteyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elde çıban görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments