Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok cumhuriyet altını görmek

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok cumhuriyet altını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Rüyada cumhuriyet altın takmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, geçim derdine gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada cumhuriyet altını kaybetmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet eder.

Rüyada cumhuriyet altın hediye almak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada cumhuriyet altını satın almak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, afiyete ereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhuriyet altını görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak çok zor günler yaşayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments