Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden cumhuriyet altını almak

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına delalet eder.

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak iyi konumlara geleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dünya malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada cumhuriyet altını kaybetmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhuriyet altın hediye almak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada cumhuriyet altın takmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, başarılı adımlar atacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cumhuriyet altını görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın cumhuriyet görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments