Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük cumhuriyet altını gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dilediği gibi yaşayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada altın cumhuriyet görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet eder.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Rüyada cumhuriyet altını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada cumhuriyet altın takmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada cumhuriyet altını satın almak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, endişelerini silip atacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet eder.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments