Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelek almak

Rüyada yelek almak

Rüyada yelek almak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işaret eder.

Rüyada yelek almak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kazancının bol olacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine delalettir.

Rüyada polis yeleği giymek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Rüyada yelek giydirmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yeleği ördüğünü görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yelek örmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada can yeleği giymek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kürk yelek görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, birlikteliğe başlayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor yelek görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments