Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirmizi yelek görmek

Rüyada kirmizi yelek görmek

Rüyada kirmizi yelek görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kirmizi yelek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada kirmizi yelek görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi bebek yeleği görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada yırtık yelek görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada yelek görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yelek sökmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yeleği satın almak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada kot yelek görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yelek yakmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments